Home / Tips sponsor zoeken

Tips sponsor zoeken

De 40MM is een sponsorwandeltocht en men loopt voor verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen. Het is dan ook de bedoeling dat er door elke wandelaar zoveel mogelijk sponsors worden gezocht. Dit kunnen familieleden zijn, buren, vrienden, collega’s of bedrijven. 

Sponsoren is mogelijk per kilometer of voor een vast bedrag. Per inschrijving vragen wij minimaal € 10,- sponsorgeld. 

Misschien vind je het nog niet zo makkelijk om sponsors te zoeken en dat kunnen we ons voorstellen. Maar de meeste mensen vinden het helemaal niet erg. Je vraagt het niet voor jezelf, maar voor een goed doel. Een manier om sponsors te zoeken is om familie, vrienden, bekenden of collega’s een mailtje te sturen. Maak een leuke e-mail waarin je vrienden, familie en kennissen vraagt om jou te sponsoren. Geef in het mailtje duidelijk aan waarvoor je loopt en wat de 40MM inhoud. 

Ook een goede manier is om langs te gaan bij buren, vrienden of bekenden voor sponsorwerving of een feestje biedt mogelijkheden om bij een grotere groep aandacht te vragen voor jouw deelname aan de 40MM. 

Velen maken reeds gebruik van social media (zie ook de 40MM facebook pagina!) en dit is ook een mooi platform om je vrienden te laten weten dat je meeloopt met de 40MM en dat je wat extra steun kan gebruiken.

40MM start over

Weer informatie

Laatste Berichten

meimaand wandelmaand 23 maart, 2021

40 mm keert uit in 2020 09 maart, 2020